top of page

Allmänna villkor

Hos oss på Brow by Westberg handlar du enkelt och tryggt och du kan själv välja hur du lägger upp din betalning med vår samarbetspartner Klarna. Om du har frågor eller är osäker på något är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på info@browbywestberg.com


 

BETALNING
Betalningen sker enkelt och tryggt via vår samarbetspartner Klarna. Du behöver inte ha ett konto hos Klarna sedan tidigare för att kunna betala. Du väljer själv i kassan om du vill betala med faktura, Swish, internetbank, kortbetalning eller delbetalning. Fakturor skickas till din e-post. Det är lika enkelt att handla som privatperson och som företag. Payson håller höga säkerhetskrav och för alla kortbetalningar används 3D-secure teknik.
Vid frågor gällande din betalning, vänligen kontakta Klarnas kundtjänst.
Du kan handla både som privatperson och företag.


PRISER
Alla våra priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt 25 % moms. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt eventuella bild- och skrivfel på webshopen, exempelvis fel i produktbeskrivning, felaktiga priser samt prisjusteringar (såsom förändrade priser från leverantörer eller valutaförändringar) eller felaktig information angående om en vara finns i lager.
Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.


LEVERANSER OCH RETURER
I Brow by Westbergs webshop säljs endast fysiska produkter


LEVERANSMETOD
Leverans med PostNord
Fast pris 29 SEK för leveranser inom Sverige. Du får normalt hem din beställning inom 3-5 arbetsdagar från att du lagt din beställning om inget annat anges på produkten. I dagsläget skickas din beställning som Brev och är därför inte spårbart.
Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 30 dagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.RETURER
Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.
14 dagars öppet köp
Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss via mail. Artikeln ska returneras oanvänd, väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.
Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall. Returer skickas (först efter kontakt med oss) till:
Brow by Westberg/Sofie Westberg AB


Solstrimmevägen 10


13990 Värmdö


Sverige


ÅTERBETALNING
Om du utnyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Återbetalningen sker via vår samarbetspartner Klarna. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.
Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/


REKLAMATION
Vi kontrollerar alltid våra varor noga när vi får dem från våra leverantörer samt innan vi skickar dem till dig som kund. Skulle du få en trasig vara så kontakta oss så fort som möjligt och beskriv felet. Är en produkt skadad alternativt ej håller måttet vid användning och en reklamation ska göras är du välkommen att kontakta oss på info@browbywestberg.com med ditt ordernummer samt bifogad bild på den skadade varan där det framgår vad som är fel, så kan vi enkelt hantera din reklamation på bästa sätt.


Vi följer konsumentköplagen där reklamationsrätten är tre år. Vid reklamation uppger du ordernummer samt fel/skada på varan. Vid en eventuell retur är det viktigt att varan förpackas på ett sådant sätt att den inte riskerar att skadas. Vi kontrollerar alla returnerade produkter noga och vid ett giltigt returärende står vi för frakten. Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. Det är också Allmänna Reklamationsnämnden du kan vända dig till för att få en tvist prövad. Brow by Westberg förbehåller sig rätten att ersätta defekt vara med likvärdig i de fall identisk vara ej finns tillgänglig. Vid reklamation där kund ej begär ny vara ska Brow by Westberg återbetala ordersumman eller makulera fakturan inom 30 dagar från det datum som den returnerade varan mottagits.


INTEGRITETSPOLICY
När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post info@browbywestberg.com 

FÖRETAGSINFORMATION

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:
Brow by Westberg (Sofie Westberg AB)
Besöksadress


Fruviksvägen 2


139 34 Värmdö
Fakturaadress/returadress:

Solstrimmevägen 10
13990 Värmdö


Organisationsnummer: 559399-2992


E-postadress: info@browbywestberg.com
 

bottom of page